Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12989
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorSoottawat Benjakul-
dc.contributor.authorVilailak Klompong-
dc.date.accessioned2020-06-16T08:31:14Z-
dc.date.available2020-06-16T08:31:14Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12989-
dc.descriptionThesis (Ph.D., Food Technology)--Prince of Songkla University, 2008en_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherPrince of Songkla Universityen_US
dc.subjectFishes Protein contenten_US
dc.subjectCulture media (Biology)en_US
dc.subjectSelaroides leptolepisen_US
dc.subjectPeptonesen_US
dc.subjectAntioxidantsen_US
dc.titleAntioxidative activity, functional properties and the use as microbial media of protein hydrolysate from yellow stripe trevally (Selaroides leptolepis) muscleen_US
dc.title.alternativeกิจกรรมการต้านออกซิเดชัน สมบัติเชิงหน้าที่ และการใช้เป็นอาหารเลี้ยงเชื้อจุลินทรีย์ของโปรตีนไฮโดรไลเตสจากกล้ามเนื้อปลาสีกุนข้างเหลือง (Selaroides leptolepis)en_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
301400.pdf2.69 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.