Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12193
Title: | Extraction, Characterization and application of Antioxidant from Cashew (Anacardium occidentale L.) Leaves |
Other Titles: | การสกัด คุณลักษณะและการประยุกต์ใช้สารต้านออกซิเดชันจากใบมะม่วงหิมพานต์ |
Authors: | Soottawat Benjakul Lalita Chotphruethipong Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | Antioxidants;Phenols |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
Description: | Thesis (M.Sc., Food Science and Technology)--Prince of Songkla University, 2017 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12193 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
420283.pdf | 2.89 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.