Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12176
Title: Production of Flavorant and Colorant from Pacific White Shrimp (Litopenaeus vanamei) Head and Their Food Applications
Other Titles: การผลิตสารให้กลิ่นรสและสารให้สีจากหัวกุ้งขาว (Litopenaeus vanamei) และการประยุกต์ใช้ในอาหาร
Authors: Kongkarn Kijroongrojana
Sineenath Sukkwai
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: Whiteleg shrimp Processing;Flavoring essences Research;Food additives Research
Issue Date: 2017
Publisher: Prince of Songkla University
Description: Thesis (Ph.D., Food Science and Technology)--Prince of Songkla University, 2017
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12176
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
420176.pdf4.23 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.