Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12176
Title: | Production of Flavorant and Colorant from Pacific White Shrimp (Litopenaeus vanamei) Head and Their Food Applications |
Other Titles: | การผลิตสารให้กลิ่นรสและสารให้สีจากหัวกุ้งขาว (Litopenaeus vanamei) และการประยุกต์ใช้ในอาหาร |
Authors: | Kongkarn Kijroongrojana Sineenath Sukkwai Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | Whiteleg shrimp Processing;Flavoring essences Research;Food additives Research |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
Description: | Thesis (Ph.D., Food Science and Technology)--Prince of Songkla University, 2017 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12176 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
420176.pdf | 4.23 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.