Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11120
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorSoottawat Benjakul-
dc.contributor.authorSulaiman Mad-Ali-
dc.date.accessioned2017-10-30T09:38:29Z-
dc.date.available2017-10-30T09:38:29Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11120-
dc.descriptionThesis (Ph.D., (Food Science and Technology))--Prince of Songkla University, 2015th_TH
dc.language.isoenth_TH
dc.publisherPrince of Songkla Universityth_TH
dc.subjectGoatsth_TH
dc.subjectGelatinth_TH
dc.titleCharacteristics and functional properties of gelatin from goat skin as affected by extraction and drying conditionsth_TH
dc.title.alternativeผลของสภาวะการสกัดและการทำแห้งต่อคุณลักษณะและสมบัติเชิงหน้าที่ของเจลาตินจากหนังแพะth_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
409431.pdf6.49 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.