Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10903
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorไพรัตน์ โสภโณดร-
dc.contributor.authorจักรี ทองเรือง-
dc.date.accessioned2017-05-05T08:13:28Z-
dc.date.available2017-05-05T08:13:28Z-
dc.date.issued2537-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10903-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2537th_TH
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectผลิตภัณฑ์อาหารth_TH
dc.subjectอาหารทะเลแช่แข็ง ไทย การผลิตth_TH
dc.subjectต้มยำกุ้ง การแช่เย็นth_TH
dc.titleการพัฒนากระบวนการผลิตผลิตภัณฑ์อาหารทะเลมูลค่าเพิ่ม : ต้มยำกุ้งแช่เยือกแข็งth_TH
dc.title.alternativeDevelopment of processing of a value added seafood product : frozen Tom Yam Kungth_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
76762.pdf4.22 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.