Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10903
Title: | การพัฒนากระบวนการผลิตผลิตภัณฑ์อาหารทะเลมูลค่าเพิ่ม : ต้มยำกุ้งแช่เยือกแข็ง |
Other Titles: | Development of processing of a value added seafood product : frozen Tom Yam Kung |
Authors: | ไพรัตน์ โสภโณดร จักรี ทองเรือง Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | ผลิตภัณฑ์อาหาร;อาหารทะเลแช่แข็ง ไทย การผลิต;ต้มยำกุ้ง การแช่เย็น |
Issue Date: | 2537 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2537 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10903 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.