Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10903
Title: การพัฒนากระบวนการผลิตผลิตภัณฑ์อาหารทะเลมูลค่าเพิ่ม : ต้มยำกุ้งแช่เยือกแข็ง
Other Titles: Development of processing of a value added seafood product : frozen Tom Yam Kung
Authors: ไพรัตน์ โสภโณดร
จักรี ทองเรือง
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: ผลิตภัณฑ์อาหาร;อาหารทะเลแช่แข็ง ไทย การผลิต;ต้มยำกุ้ง การแช่เย็น
Issue Date: 2537
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2537
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10903
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
76762.pdf4.22 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.