Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10845
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | ไพรัตน์ โสภโณดร | - |
dc.contributor.author | พิศิษฎ์พงศ์ ปุญญพันธุ์ | - |
dc.date.accessioned | 2017-04-28T03:20:46Z | - |
dc.date.available | 2017-04-28T03:20:46Z | - |
dc.date.issued | 2539 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10845 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร)--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2539 | th_TH |
dc.language.iso | th | th_TH |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | th_TH |
dc.subject | ซูริมิ | th_TH |
dc.subject | กุ้งเทียม | th_TH |
dc.subject | เนื้อปลาบด | th_TH |
dc.title | การผลิตผลิตภัณฑ์มูลค่าเพิ่มจากซูริมิ : กุ้งเทียม | th_TH |
dc.title.alternative | Production of value added product from Surimi : shrimp analogue | th_TH |
dc.type | Thesis | th_TH |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Food Technology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร | - |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
125860.pdf | 5.58 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.