Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10845
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorไพรัตน์ โสภโณดร-
dc.contributor.authorพิศิษฎ์พงศ์ ปุญญพันธุ์-
dc.date.accessioned2017-04-28T03:20:46Z-
dc.date.available2017-04-28T03:20:46Z-
dc.date.issued2539-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10845-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร)--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2539th_TH
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectซูริมิth_TH
dc.subjectกุ้งเทียมth_TH
dc.subjectเนื้อปลาบดth_TH
dc.titleการผลิตผลิตภัณฑ์มูลค่าเพิ่มจากซูริมิ : กุ้งเทียมth_TH
dc.title.alternativeProduction of value added product from Surimi : shrimp analogueth_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
125860.pdf5.58 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.