Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10672
Title: Production and properties of reduced fishy odour gelatin and gelatin hydrolysate from seabass (Lates calcarifer) skin
Other Titles: การผลิตและสมบัติของเจลาตินและเจลาตินไฮโดรไลเสตลดกลิ่นคาวจากหนังปลากะพงขาว
Authors: Soottawat Benjakul
Thanasak Sae-leaw
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: Gelatin
Issue Date: 2015
Publisher: Prince of Songkla University
Description: Thesis (Ph.D., (Food Science and Technology))--Prince of Songkla University, 2015
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10672
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
409413.pdf8.15 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.