Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10385
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Soottawat Benjakul | - |
dc.contributor.author | Yaowapa Thiansilakul | - |
dc.date.accessioned | 2016-08-02T04:28:00Z | - |
dc.date.available | 2016-08-02T04:28:00Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10385 | - |
dc.description | Thesis (Ph.D., Food Science and Technology)--Prince of Songkla University, 2011 | th_TH |
dc.language.iso | en | th_TH |
dc.publisher | Prince of Songkla University | th_TH |
dc.subject | Lipids Oxidation | th_TH |
dc.subject | Myoglobin | th_TH |
dc.subject | Myoglobinuria | th_TH |
dc.title | Lipid Oxidation Mediated by Myoglobin with Different Forms in Fish Muscle : Mode of Action and the Prevention | th_TH |
dc.title.alternative | การเกิดปฏิกิริยาออกซิเดชันของไขมันในกล้ามเนื้อปลาซึ่งเหนี่ยวนำโดย ไมโอโกลบินรูปแบบต่างๆ : กลไกและการป้องกัน | th_TH |
dc.type | Thesis | th_TH |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Food Technology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร | - |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
356323.pdf | 3.28 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.