Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10385
Title: Lipid Oxidation Mediated by Myoglobin with Different Forms in Fish Muscle : Mode of Action and the Prevention
Other Titles: การเกิดปฏิกิริยาออกซิเดชันของไขมันในกล้ามเนื้อปลาซึ่งเหนี่ยวนำโดย ไมโอโกลบินรูปแบบต่างๆ : กลไกและการป้องกัน
Authors: Soottawat Benjakul
Yaowapa Thiansilakul
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: Lipids Oxidation;Myoglobin;Myoglobinuria
Issue Date: 2011
Publisher: Prince of Songkla University
Description: Thesis (Ph.D., Food Science and Technology)--Prince of Songkla University, 2011
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10385
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
356323.pdf3.28 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.