Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9549
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorจารุวรรณ, มณีศรี-
dc.contributor.authorพายัพ, มาศนิยม-
dc.contributor.authorศิริพร, อาจณรงค์-
dc.date.accessioned2014-11-12T02:51:54Z-
dc.date.available2014-11-12T02:51:54Z-
dc.date.issued2556-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9549-
dc.descriptionโครงการจัดตั้งศูนย์วิทยาศาสตร์อาหารฮาลาลen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectน้ำส้มสายชูen_US
dc.subjectการถนอมอาหารen_US
dc.titleการพัฒนาการผลิตกล้าเชื้อ Acetobacter aceti TISTR 102 แบบผงด้วยการทำแห้งแบบความร้อนอุณหภูมิต่ำและการประยุกต์ใช้ในการผลิตน้ำส้มสายชูen_US
dc.title.alternativeDevelopment of Acetobacter aceti TIRTR 102 starter powder production by low-temperature thermal drying and application to vinegar productionen_US
dc.typeTechnical Reporten_US
dc.contributor.departmentFaculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition)-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ-
Appears in Collections:712 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Cover.pdf105.53 kBAdobe PDFView/Open
Abstracts.pdf118.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.