Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9169
Title: | คุณภาพทางเคมีของน้ำมันมะพร้าวบริสุทธิ์จากภาคใต้ของประเทศไทย และการเตรียมโมโนลอรินโดยใช้เอนไซม์ |
Other Titles: | Chemical Quality of Virgin Coconut Oil from Southern Thailand and Enzymatic Monolaurin Preparation |
Authors: | พัชรินทร์, ภักดีฉนวน รุสมียา, อาลี Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition) คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ |
Keywords: | น้ำมันมะพร้าว;เอนไซม์;โภชนาการ |
Issue Date: | 2556 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2556 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9169 |
Appears in Collections: | 712 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Cover.pdf | Cover | 639.19 kB | Adobe PDF | View/Open |
Abstracts.pdf | Abstract | 887.29 kB | Adobe PDF | View/Open |
Acknowledgements.pdf | Acknowledgements | 762.94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Contents.pdf | Contents | 986.58 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter1.pdf | Chapter1 | 853.17 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter2.pdf | Chapter2 | 1.8 MB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter3.pdf | Chapter3 | 1.15 MB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter4.pdf | Chapter4 | 1.62 MB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter5.pdf | Chapter5 | 468.95 kB | Adobe PDF | View/Open |
References.pdf | References | 629.83 kB | Adobe PDF | View/Open |
Appendix.pdf | Appendix | 968.6 kB | Adobe PDF | View/Open |
Vitae.pdf | Vitae | 368.11 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.