Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8816
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorSoottawat Benjakul-
dc.contributor.authorWoranuch Lertprakobkit-
dc.date.accessioned2013-06-19T07:34:49Z-
dc.date.available2013-06-19T07:34:49Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8816-
dc.descriptionThesis (M.Sc., Food Science and Technology)--Prince of Songkla University, 2011en_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherPrince of Songkla Universityen_US
dc.subjectAngiotensin converting enzyme Inhibitors Therapeutic useen_US
dc.subjectPeptides Physiological aspectsen_US
dc.subjectPeptides Synthesisen_US
dc.titleStudy on angiotensin I-Converting enzyme inhibitory activity and antioxidative activity of peptides derived from some Thai traditional fermented fishery productsen_US
dc.title.alternativeการศึกษากิจกรรมยับยั้ง angiotensin I-converting enzyme และกิจกรรมต้านอนุมูลอิสระของเพปไทด์ที่ได้จากอาหารหมักจากสัตว์น้ำของไทยen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
345014.pdf1.72 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons