Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8816
Title: | Study on angiotensin I-Converting enzyme inhibitory activity and antioxidative activity of peptides derived from some Thai traditional fermented fishery products |
Other Titles: | การศึกษากิจกรรมยับยั้ง angiotensin I-converting enzyme และกิจกรรมต้านอนุมูลอิสระของเพปไทด์ที่ได้จากอาหารหมักจากสัตว์น้ำของไทย |
Authors: | Soottawat Benjakul Woranuch Lertprakobkit Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | Angiotensin converting enzyme Inhibitors Therapeutic use;Peptides Physiological aspects;Peptides Synthesis |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
Description: | Thesis (M.Sc., Food Science and Technology)--Prince of Songkla University, 2011 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8816 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
345014.pdf | 1.72 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License