Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8768
Title: ความถี่และปัจจัยที่มีผลต่อการบริโภคอาหารรสหวานในเด็ก 3-5 ปีในศูนย์พัฒนาเด็กเล็ก
Other Titles: Frequence and factors associated with frequency of sugary food and drink consumption among children aged 3-5 years old in childcare center
Authors: จันทร์พิมพ์ หินเทาว์
สิริรัตน์ เกตุพงษ์พันธุ์
Faculty of Dentistry (Oral Biology and Occlusion)
คณะทันตแพทยศาสตร์ ภาควิชาชีววิทยาช่องปากและระบบการบดเคี้ยว
Keywords: โภชนาการกับทันตสุขภาพ;ฟันผุในเด็ก;เด็ก โภชนาการ;ของหวาน
Issue Date: 2555
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์สุขภาพช่องปาก))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2555
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8768
Appears in Collections:660 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
361250.pdf1.27 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons