Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8305
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorอัญชลี ศิริโชติ-
dc.contributor.authorสุวิชา แดงกระจ่าง-
dc.date.accessioned2012-08-20T07:32:19Z-
dc.date.available2012-08-20T07:32:19Z-
dc.date.issued2554-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8305-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2554en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectกระเจี๊ยบ การแปรรูปen_US
dc.subjectกระเจี๊ยบ การเก็บและรักษาen_US
dc.titleการพัฒนากระบวนการผลิตผลิตภัณฑ์ผลไม้แผ่นจากกากกระเจี๊ยบแดงen_US
dc.title.alternativeDevelopment of leather production from roselle (hibiscus sabdariffa l.) by-producten_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
356199.pdf2.84 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons