Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7617
Title: Impact of Salting on Chemical Compositions, Physicochemical and Functional Properties of Duck Egg
Other Titles: ผลของการดองเกลือต่อองค์ประกอบทางเคมี สมบัติทางเคมีกายภาพ และสมบัติเชิงหน้าที่ของไข่เป็ด
Authors: Soottawat Benjakul
Thammarat Kaewmanee
Keywords: Food additives Analysis;Salted eggs;Salting of food;Food Analysis
Issue Date: 2010
Publisher: Prince of Songkla University
Description: Thesis (Ph.D., Food Science and Technology)--Prince of Songkla University, 2010
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7617
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
341108.pdf7.12 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.