Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7617
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorSoottawat Benjakul-
dc.contributor.authorThammarat Kaewmanee-
dc.date.accessioned2011-10-28T07:55:20Z-
dc.date.available2011-10-28T07:55:20Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7617-
dc.descriptionThesis (Ph.D., Food Science and Technology)--Prince of Songkla University, 2010en_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherPrince of Songkla Universityen_US
dc.subjectFood additives Analysisen_US
dc.subjectSalted eggsen_US
dc.subjectSalting of fooden_US
dc.subjectFood Analysisen_US
dc.titleImpact of Salting on Chemical Compositions, Physicochemical and Functional Properties of Duck Eggen_US
dc.title.alternativeผลของการดองเกลือต่อองค์ประกอบทางเคมี สมบัติทางเคมีกายภาพ และสมบัติเชิงหน้าที่ของไข่เป็ดen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
341108.pdf7.12 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.