Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7160
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorวรพงษ์ อัศวเกศมณี-
dc.contributor.authorศิรินุช ทองฤทธิ์-
dc.date.accessioned2011-03-17T08:46:25Z-
dc.date.available2011-03-17T08:46:25Z-
dc.date.issued2552-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7160-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552en_US
dc.language.isothen_US
dc.subjectน้ำมันและไขมันen_US
dc.subjectแอนติออกซิแดนท์en_US
dc.subjectสมุนไพร แง่โภชนาการen_US
dc.titleการคัดเลือกและการใช้สมุนไพร/เครื่องเทศเป็นสารต้านออกซิเดชันในน้ำมันทอดen_US
dc.title.alternativeSelection and use of herbs/spices as antioxidants in frying oilen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
316233.pdf1.79 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons