Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7160
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | วรพงษ์ อัศวเกศมณี | - |
dc.contributor.author | ศิรินุช ทองฤทธิ์ | - |
dc.date.accessioned | 2011-03-17T08:46:25Z | - |
dc.date.available | 2011-03-17T08:46:25Z | - |
dc.date.issued | 2552 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7160 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.subject | น้ำมันและไขมัน | en_US |
dc.subject | แอนติออกซิแดนท์ | en_US |
dc.subject | สมุนไพร แง่โภชนาการ | en_US |
dc.title | การคัดเลือกและการใช้สมุนไพร/เครื่องเทศเป็นสารต้านออกซิเดชันในน้ำมันทอด | en_US |
dc.title.alternative | Selection and use of herbs/spices as antioxidants in frying oil | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
316233.pdf | 1.79 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License