Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7160
Title: การคัดเลือกและการใช้สมุนไพร/เครื่องเทศเป็นสารต้านออกซิเดชันในน้ำมันทอด
Other Titles: Selection and use of herbs/spices as antioxidants in frying oil
Authors: วรพงษ์ อัศวเกศมณี
ศิรินุช ทองฤทธิ์
Keywords: น้ำมันและไขมัน;แอนติออกซิแดนท์;สมุนไพร แง่โภชนาการ
Issue Date: 2552
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7160
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
316233.pdf1.79 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons