Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7160
Title: | การคัดเลือกและการใช้สมุนไพร/เครื่องเทศเป็นสารต้านออกซิเดชันในน้ำมันทอด |
Other Titles: | Selection and use of herbs/spices as antioxidants in frying oil |
Authors: | วรพงษ์ อัศวเกศมณี ศิรินุช ทองฤทธิ์ |
Keywords: | น้ำมันและไขมัน;แอนติออกซิแดนท์;สมุนไพร แง่โภชนาการ |
Issue Date: | 2552 |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7160 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
316233.pdf | 1.79 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License