Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/6258
Title: ผลของสารเชื่อม เกลือ ฟอสเฟต และเวลาผสมต่อคุณภาพของเนื้อหมูคืนรูป
Other Titles: Effects of Binders, Salt Phosphate and Mixing Time on Qualities of Restructures Pork
Authors: กนกอร อินทราพิเชษฐ
บุปผา แซ่จั่ง
เทคโนโลยีอาหาร
Keywords: เนื้อสุกร;เนื้อสุกร การปรุงอาหาร
Issue Date: 2537
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต (เทคโนโลยีอาหาร)
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/6258
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
Vitae.pdf12.05 kBAdobe PDFView/Open
References.pdf175.99 kBAdobe PDFView/Open
Cover.pdf27.54 kBAdobe PDFView/Open
Contents.pdf92.53 kBAdobe PDFView/Open
Chapter5.pdf70.12 kBAdobe PDFView/Open
Chapter4_73-112_.pdf908.6 kBAdobe PDFView/Open
Chapter4_33-72_.pdf883.77 kBAdobe PDFView/Open
Chapter4_113-151_.pdf926.65 kBAdobe PDFView/Open
Chapter3.pdf138.99 kBAdobe PDFView/Open
Chapter2.pdf490.79 kBAdobe PDFView/Open
Chapter1.pdf50.71 kBAdobe PDFView/Open
Appendix_210-251_.pdf311.18 kBAdobe PDFView/Open
Appendix_167-209_.pdf348.24 kBAdobe PDFView/Open
Acknowledgments.pdf23.42 kBAdobe PDFView/Open
Abstract.pdf110.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.