Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/6106
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | ไพรัตน์ โสภโณดร | - |
dc.contributor.author | ทิพย์วรรณ อรัญดร | - |
dc.date.accessioned | 2010-12-02T08:31:22Z | - |
dc.date.available | 2010-12-02T08:31:22Z | - |
dc.date.issued | 2552 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/6106 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552 | en_US |
dc.description.sponsorship | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.subject | ความปลอดภัยในผลิตภัณฑ์ | en_US |
dc.subject | เนื้อปลาทูน่า การเก็บและรักษา | en_US |
dc.subject | ระบบวิเคราะห์อันตรายและจุดวิกฤตที่ต้องควบคุม | en_US |
dc.title | การพัฒนาความปลอดภัยในกระบวนการผลิตและอายุการเก็บรักษาผลิตภัณฑ์เนื้อปลาทูน่าปรุงรส | en_US |
dc.title.alternative | Development of safety in production and shelf life of seasoned tuna meat product | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
309313.pdf | 1.26 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License