Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5969
Title: สมบัติและกิจกรรมการต้านอนุมูลอิสระของสารสกัดหยาบจากขิงที่สกัดด้วยคาร์บอนไดออกไซด์เหนือวิกฤตและการประยุกต์ใช้สารสกัดในไอศกรีม
Other Titles: Properties and antioxidant activities of crude extract from ginger (zingiber officinale roscoe) extracted with supercritical carbon dioxide and its application in ice cream
Authors: อัญชลี ศิริโชติ
ชัยรัตน์ พึ่งเพียร
Keywords: สารสกัดจากพืช;ขิง การใช้ประโยชน์;ไอศกรีม การผลิต
Issue Date: 2552
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5969
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
322077.pdf4.77 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons