Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5969
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | อัญชลี ศิริโชติ | - |
dc.contributor.author | ชัยรัตน์ พึ่งเพียร | - |
dc.date.accessioned | 2010-11-23T07:46:22Z | - |
dc.date.available | 2010-11-23T07:46:22Z | - |
dc.date.issued | 2552 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5969 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552 | en_US |
dc.description.sponsorship | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.subject | สารสกัดจากพืช | en_US |
dc.subject | ขิง การใช้ประโยชน์ | en_US |
dc.subject | ไอศกรีม การผลิต | en_US |
dc.title | สมบัติและกิจกรรมการต้านอนุมูลอิสระของสารสกัดหยาบจากขิงที่สกัดด้วยคาร์บอนไดออกไซด์เหนือวิกฤตและการประยุกต์ใช้สารสกัดในไอศกรีม | en_US |
dc.title.alternative | Properties and antioxidant activities of crude extract from ginger (zingiber officinale roscoe) extracted with supercritical carbon dioxide and its application in ice cream | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
322077.pdf | 4.77 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License