Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5864
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorSoottawat Benjakul-
dc.contributor.authorPhanipa Phanturat-
dc.date.accessioned2010-09-02T04:12:33Z-
dc.date.available2010-09-02T04:12:33Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5864-
dc.descriptionThesis (M.Sc., Food Science and Technology)--Prince of Songkla University, 2009en_US
dc.language.isoen_USen_US
dc.publisherPrince of Songkla Universityen_US
dc.subjectProteins Purificationen_US
dc.subjectProtinasesen_US
dc.subjectPriacanthus macracanthusen_US
dc.subjectGelatinen_US
dc.titleCharacterization and use of proteinase from pyloric caeca of bigeye snapper (Priacanthus macracanthus) for production of gelatin hydrolysate with antioxidative activityen_US
dc.title.alternativeการจำแนกลักษณะและการประยุกต์ใช้เอนไซม์โปรตีเนสจากไส้ติ่งปลาตาหวาน (Priacanthus macracanthus) สำหรับการผลิตเจลาตินไฮโดรไลเสตที่มีกิจกรรมต้านออกซิเดชันen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
311755.pdf1.04 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons