Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5574
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | เสาวคนธ์ วัฒนจันทร์ | - |
dc.contributor.author | อารีย์ โต๊ะเด็ม | - |
dc.date.accessioned | 2010-08-19T06:52:25Z | - |
dc.date.available | 2010-08-19T06:52:25Z | - |
dc.date.issued | 2552 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5574 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | ผลิตภัณฑ์สัตว์ | en_US |
dc.subject | ซูริมิ | en_US |
dc.subject | เนื้อไก่ | en_US |
dc.title | การเตรียมและการใช้ประโยชน์ผลิตภัณฑ์เลียนแบบซูริมิจากเนื้อไก่และเศษเหลือ | en_US |
dc.title.alternative | Preparation and utilization of surimi-like from chicken meat and by-products | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร | - |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
307660.pdf | 2.06 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License