Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5574
Title: การเตรียมและการใช้ประโยชน์ผลิตภัณฑ์เลียนแบบซูริมิจากเนื้อไก่และเศษเหลือ
Other Titles: Preparation and utilization of surimi-like from chicken meat and by-products
Authors: เสาวคนธ์ วัฒนจันทร์
อารีย์ โต๊ะเด็ม
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: ผลิตภัณฑ์สัตว์;ซูริมิ;เนื้อไก่
Issue Date: 2552
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5574
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
307660.pdf2.06 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons