Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10229
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorSoottawat Benjakul-
dc.contributor.authorPassakorn Kingwascharapong-
dc.date.accessioned2016-04-28T08:36:21Z-
dc.date.available2016-04-28T08:36:21Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10229-
dc.descriptionThesis (M.Sc. (Food Science and Technology)--Prince of Songkla University, 2015en_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherPrince of Songkla University.en_US
dc.subjectShrimps Preservationen_US
dc.subjectShrimp industryen_US
dc.titleImprovement of water holding capacity and yield of pacific white shrimp by phosphate and bicarbonate replacersen_US
dc.title.alternativeการปรับปรุงความสามารถในการอุ้มน้ำและผลผลิตของกุ้งขาวโดยสารทดแทนฟอสเฟตและไบคาร์บอเนตen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
404711.pdf4.67 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.