Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10229
Title: | Improvement of water holding capacity and yield of pacific white shrimp by phosphate and bicarbonate replacers |
Other Titles: | การปรับปรุงความสามารถในการอุ้มน้ำและผลผลิตของกุ้งขาวโดยสารทดแทนฟอสเฟตและไบคาร์บอเนต |
Authors: | Soottawat Benjakul Passakorn Kingwascharapong Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | Shrimps Preservation;Shrimp industry |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Prince of Songkla University. |
Description: | Thesis (M.Sc. (Food Science and Technology)--Prince of Songkla University, 2015 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10229 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
404711.pdf | 4.67 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.