Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 321-330 of 337 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Development of Reduced Sodium Shrimp Paste from Shrimp HeadSunisa Siripongvutikorn; Chanonkarn Rujirapong; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2022A comparative study of production costs for enhancing safe curry paste production based on primary GMP standard: A case of community enterprises in Songkhla provinceSopin Jirakiattikul; Karnjapan Janthawornpong
2538คุณภาพการประกอบอาหารของเนื้อแพะและผลิตภัณฑ์เนื้อแพะบดเสริมด้วยไขมันหมูและเนยขาวกนกอร อินทราพิเชฐ; วีระศักดิ์ สีหบุตร; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2541การใช้โปรตีนสกัดจากกระดูกไก่ในเนื้อหมูขึ้นรูปไพบูลย์ ธรรมรัตน์วาสิก; กฤษดา ดาวัลย์; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2542การใช้พลาสมาสุกรในขนมปังไพบูลย์ ธรรมรัตน์วาสิก; ณัฐพร รัตนพรรณ์; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2542การผลิตถาดที่ย่อยสลายได้เสริมเส้นใยไพบูลย์ ธรรมรัตน์วาสิก; ประนอม ตั้งมั่นคง; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2543เอนไซม์ทรานส์กลูทามิเนสและสารยับยั้งเอนไซม์โปรตีนเนสจากพลาสมาเลือดหมู : การแยกและการประยุกต์ใช้เป็นสารเพิ่มความแข็งแรงของเจลซูริมิสุทธวัฒน์ เบญจกุล; จันทิรา ศรีวิลัย; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2544โปรตีเนสที่เร่งการเกิดโมโดริในซูริมิที่ผลิตจากปลาปากคม : คุณลักษณะและบทบาทต่อการอ่อนตัวของเจลสุทธวัฒน์ เบญจกุล; จิรวดี เทือกสุบรรณ; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2022Betel (Piper betle L.) Leaf Ethanolic Extract Dechlorophyllized by Sedimentation: Uses in Conjunction with Cold Plasma and for Preparation of Active Packaging to Extend the Shelf-Life of Nile Tilapia SlicesSoottawat Benjakul; Tagrida, Mohamed; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2020Chamuang (Garcinia cowa Roxb.) Leaf Extract and Selected Non-thermal Processing Technologies for Inhibition of Melanosis and Quality Changes of Pacific White Shrimp (Litopenaeus vannamei) during Refrigerated StorageSoottawat Benjakul; Khursheed Ahmad Shiekh; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร