Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Submit Date
Help/Manuals
Help
PSUKB User Manual(Thai)
PSUKB User Manual (Thai)
Thesis Submission Manual(English)
Submission Manual (English)
Thesis Submission Manual(Thai)
Submission Manual (Thai)
Thesis Submission How-to(Video)
Thesis Submission How-to (Video)
PSUKB Operation Manual (Thai)
PSUKB Operation Manual (Thai)
About PSUKB
About Us
About Us
Policy
Policy
Language
ไทย
English
Sign in:
My PSU Knowledge Bank
Receive email
updates
Edit Profile
PSU Knowledge Bank
Search
Search:
All of PSU Knowledge Bank
Faculty of Agro-Industry
850 Food Technology
850 Article
850 Research
850 Thesis
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 181-190 of 338 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
...
16
17
18
19
20
21
22
...
34
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2534
การปรับปรุงความใสของไวน์น้ำตาลโตนดด้วยไคโตแซน
ไพรัตน์ โสภโณดร
;
ชัยยุทธ์ นันท์วิฑิตพงศ์
;
คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาอุตสาหกรรมเกษตร
2553
ปัจจัยที่มีผลต่อการผลิตกรดอะราชิโดนิคจากแบคทีเรียไกลดิงที่แยกได้จากทะเล Aureispira maritima TISTR 1715
อัครวิทย์ กาญจนโอภาษ
;
สุธเนต แซ่เล้า
2552
การผลิตอัลคิลเอสเทอร์จากน้ำมันปาล์มโดยปฏิกิริยาทรานสเอสเทอริฟิเคชั่นที่มียีสต์ผลิตเอนไซม์ไลเปสเป็นตัวเร่ง
ทิพรัตน์ หงภัทรคีรี
;
ปุริมปรัชญ์ ศรีหมาน
2552
ข้าวกล้องงอกจากข้าวพื้นเมืองภาคใต้ของไทย : สภาวะในการงอกและสมบัติการต้านออกซิเดชัน
เอกสิทธิ์ จงเจริญรักษ์
;
ฤทัยรัตน์ สวัสดิวงศ์
2552
การใช้เครื่องในปลาทูน่าไฮโดรไลเสตเพื่อเป็นสารกระตุ้นการกินอาหารและการแทนที่ปลาป่นด้วยฮีโมโกลบินป่นที่ระดับต่าง ๆ ต่อการเจริญเติบโตและประสิทธิภาพการใช้อาหารของกุ้งขาว (Litopenaeus vannamei)
ชุติมา ตันติกิตติ
;
ไพรัตน์ โสภโณดร
;
Faculty of Natural Resources (Aquatic Science)
;
คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาวาริชศาสตร์
2552
การใช้สารทดแทนไขมันในน้ำแกงกะทิไขมันต่ำ
เสาวคนธ์ วัฒนจันทร์
;
พธิญดา แก้วสวี
2005
Effect of oxidizing agents in wash water on improvement of gelling properties of surimi produced from low quality fish
Suttirug Phatcharat
;
Food Technology
2010
Proteases from pyloric caeca of brownstripe red snapper (Lutjanus vitta): Purification, characterization and the use for production of hydrolysate with antioxidative activity
Soottawat Benjakul
;
Sutheera Khantaphant
2552
การคัดเลือกและการใช้สมุนไพร/เครื่องเทศเป็นสารต้านออกซิเดชันในน้ำมันทอด
วรพงษ์ อัศวเกศมณี
;
ศิรินุช ทองฤทธิ์
2550
การปรับปรุงคุณภาพและเพิ่มความหลากหลายของผลิตภัณฑ์น้ำพริกสมุนไพรไทย สำเร็จรูป
เสาวลักษณ์ จิตรบรรเจิดกุล
;
ก่องกาญจน์ กิจรุ่งโรจน์
;
สุกัญญา จันทะชุม
;
เถวียน บัวตุ่ม
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
;
Faculty of Agro-Industry (Material Product Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์
Discover
Author
12
ไพรัตน์ โสภโณดร
11
สุทธวัฒน์ เบญจกุล
11
เสาวลักษณ์ จิตรบรรเจิดกุล
6
ก่องกาญจน์ กิจรุ่งโรจน์
6
ปิยรัตน์ ศิริวงศ์ไพศาล
6
มุทิตา มีนุ่น
5
Soottawat Benjakul
5
Thummanoon Prodpran
5
สันทัด วิเชียรโชติ
5
อัญชลี ศิริโชติ
.
next >
Subject
21
Gelatin
12
Surimi
10
Fishery products
10
สิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
9
ปลาทูน่า
8
Antioxidants
7
Collagen
7
ซูริมิ
7
ผลิตภัณฑ์อาหาร
7
แอนติออกซิแดนท์
.
next >
Date issued
202
2500 - 2565
133
2000 - 2099
Has File(s)
320
true
15
false
.
next >