Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Submit Date
Help/Manuals
Help
PSUKB User Manual(Thai)
PSUKB User Manual (Thai)
Thesis Submission Manual(English)
Submission Manual (English)
Thesis Submission Manual(Thai)
Submission Manual (Thai)
Thesis Submission How-to(Video)
Thesis Submission How-to (Video)
PSUKB Operation Manual (Thai)
PSUKB Operation Manual (Thai)
About PSUKB
About Us
About Us
Policy
Policy
Language
ไทย
English
Sign in:
My PSU Knowledge Bank
Receive email
updates
Edit Profile
PSU Knowledge Bank
Search
Search:
All of PSU Knowledge Bank
Faculty of Agro-Industry
850 Food Technology
853 Industrial Biotechnology
855 Material Product Technology
857 Agro Industrial Management Technology
859 Functional Food and Nutrition
850 Newsletter
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 371-380 of 667 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
...
35
36
37
38
39
40
41
...
67
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2553
ปัจจัยที่มีผลต่อการผลิตกรดอะราชิโดนิคจากแบคทีเรียไกลดิงที่แยกได้จากทะเล Aureispira maritima TISTR 1715
อัครวิทย์ กาญจนโอภาษ
;
สุธเนต แซ่เล้า
2552
การผลิตอัลคิลเอสเทอร์จากน้ำมันปาล์มโดยปฏิกิริยาทรานสเอสเทอริฟิเคชั่นที่มียีสต์ผลิตเอนไซม์ไลเปสเป็นตัวเร่ง
ทิพรัตน์ หงภัทรคีรี
;
ปุริมปรัชญ์ ศรีหมาน
2552
ข้าวกล้องงอกจากข้าวพื้นเมืองภาคใต้ของไทย : สภาวะในการงอกและสมบัติการต้านออกซิเดชัน
เอกสิทธิ์ จงเจริญรักษ์
;
ฤทัยรัตน์ สวัสดิวงศ์
2551
การย่อยสลายสารแกมมา-เอชซีเอชโดยกลุ่มแบคทีเรีย แบคทีเรียผสม และแบคทีเรียสายพันธุ์เดี่ยวจากดิน
วรสันติ์ โสภณ
;
ศักดิ์สินทร์ จีนนุ่น
;
Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม
2552
การใช้เครื่องในปลาทูน่าไฮโดรไลเสตเพื่อเป็นสารกระตุ้นการกินอาหารและการแทนที่ปลาป่นด้วยฮีโมโกลบินป่นที่ระดับต่าง ๆ ต่อการเจริญเติบโตและประสิทธิภาพการใช้อาหารของกุ้งขาว (Litopenaeus vannamei)
ชุติมา ตันติกิตติ
;
ไพรัตน์ โสภโณดร
;
Faculty of Natural Resources (Aquatic Science)
;
คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาวาริชศาสตร์
2552
การใช้สารทดแทนไขมันในน้ำแกงกะทิไขมันต่ำ
เสาวคนธ์ วัฒนจันทร์
;
พธิญดา แก้วสวี
2552
การผลิตและคุณสมบัติของพอลิเมอร์ชีวภาพจากน้ำนึ่งปาล์มและเชื้อรา Cordyceps sp. ที่เลี้ยงในน้ำนึ่งปาล์ม
พูนสุข ประเสริฐสรรพ์
;
จิตตพัฒน์ เพ็ญสวัสดิ์
;
Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม
2005
Effect of oxidizing agents in wash water on improvement of gelling properties of surimi produced from low quality fish
Suttirug Phatcharat
;
Food Technology
2010
Proteases from pyloric caeca of brownstripe red snapper (Lutjanus vitta): Purification, characterization and the use for production of hydrolysate with antioxidative activity
Soottawat Benjakul
;
Sutheera Khantaphant
2552
การคัดเลือกและการใช้สมุนไพร/เครื่องเทศเป็นสารต้านออกซิเดชันในน้ำมันทอด
วรพงษ์ อัศวเกศมณี
;
ศิรินุช ทองฤทธิ์
Discover
Author
13
เสาวลักษณ์ จิตรบรรเจิดกุล
12
สุทธวัฒน์ เบญจกุล
12
ไพรัตน์ โสภโณดร
11
ศุภศิลป์ มณีรัตน์
10
อรัญ หันพงศ์กิตติกูล
9
พูนสุข ประเสริฐสรรพ์
9
เบญจมาส เชียรศิลป์
8
ปิยะรัตน์ บุญแสวง
7
ธรรมนูญ โปรดปราน
7
เถวียน บัวตุ่ม
.
next >
Subject
22
Gelatin
20
แบคทีเรีย
17
สิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
14
Surimi
14
น้ำมันปาล์ม
13
ปลาทูน่า
12
น้ำเสีย การบำบัด
11
Fishery products
10
จุลินทรีย์
8
Antioxidants
.
next >
Date issued
434
2500 - 2565
216
2000 - 2099
4
1985 - 1999
Has File(s)
634
true
20
false
.
next >