Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Submit Date
Help/Manuals
Help
PSUKB User Manual(Thai)
PSUKB User Manual (Thai)
Thesis Submission Manual(English)
Submission Manual (English)
Thesis Submission Manual(Thai)
Submission Manual (Thai)
Thesis Submission How-to(Video)
Thesis Submission How-to (Video)
PSUKB Operation Manual (Thai)
PSUKB Operation Manual (Thai)
About PSUKB
About Us
About Us
Policy
Policy
Language
ไทย
English
Sign in:
My PSU Knowledge Bank
Receive email
updates
Edit Profile
PSU Knowledge Bank
Search
Search:
All of PSU Knowledge Bank
Faculty of Science and Technology
710 Secretariat Office
712 Food Science and Nutrition
722 Science
732 Technology and Industries
741 Rubber Technology and Polymer Science
746 Mathematics and Computer Science
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-4 of 4 (Search time: 0.001 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2554
การศึกษาองค์ประกอบทางเคมี สมบัติเชิงหน้าที่ และการออกฤทธิ์ทางชีวภาพของโปรตีนไฮโดรไลเสตจากถั่วหรั่ง
ปุณณาณี สัมภวะผล
;
ธรรมรัตน์ แก้วมณี
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
;
Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition)
;
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ
2557
รายงานวิจัยฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระของชาชงสมุนไพรจากตำรับยาแผนไทยและการประยุกต์ใช้ในผู้ที่มีภาวะน้ำหนักเกิน
ศศิธร ชูศรี
;
ธรรมรัตน์ แก้วมณี
;
ธีรวัฒน์ สุดขาว
;
สมชาย อ้นทอง
;
Faculty of Thai Traditional Medicine
;
คณะการแพทย์แผนไทย
2556
รายงานการวิจัยเรื่องสุขลักษณะในการผลิต ข้อมูลการผลิตและคุณภาพของข้าวเกรียบปลาที่มีการผลิตในจังหวัดปัตตานี
ลักษณา ไชยมงคล
;
ธรรมรัตน์ แก้วมณี
;
สุณีย์ บุญกำเหนิด
;
Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition)
;
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ
2559
ฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระ การประเมินผลทางประสาทสัมผัสของชาจากตำรับจตุผลาธิกะและผลต่อการยืดอายุของ Caenorhabditis elegans
ศศิธร ชูศรี
;
ธรรมรัตน์ แก้วมณี
;
ธีรวัฒน์ สุดขาว
;
Faculty of Thai Traditional Medicine
;
คณะการแพทย์แผนไทย
;
Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition)
;
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ
Discover
Author
2
ธีรวัฒน์ สุดขาว
2
ศศิธร ชูศรี
1
ปุณณาณี สัมภวะผล
1
ลักษณา ไชยมงคล
1
สมชาย อ้นทอง
1
สุณีย์ บุญกำเหนิด
Subject
1
ข้อมูลภาคใต้
1
ข้าวเกรียบปลา การผลิต
1
ข้าวเกรียบปลา คุณภาพ
1
ถั่วหรั่ง
1
พืชสมุนไพร
1
มะขามป้อม
1
ยาสมุนไพร
1
สมอพิเภก (พืช)
1
สมอเทศ (พืช)
1
สมอไทย (พืช)
.
next >
Date issued
1
2554
1
2556
1
2557
1
2559
Has File(s)
4
true