Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12967
Title: ฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระ การประเมินผลทางประสาทสัมผัสของชาจากตำรับจตุผลาธิกะและผลต่อการยืดอายุของ Caenorhabditis elegans
Other Titles: Antioxidant activity and sensory evaluation of tea from Jatu-Phala-Tiga and its lifespan extension in Caenorhabditis elegans
Authors: ศศิธร ชูศรี
ธรรมรัตน์ แก้วมณี
ธีรวัฒน์ สุดขาว
Faculty of Thai Traditional Medicine
คณะการแพทย์แผนไทย
Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition)
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ
Keywords: แอนติออกซิแดนท์;พืชสมุนไพร;ยาสมุนไพร;มะขามป้อม;สมอเทศ (พืช);สมอไทย (พืช);สมอพิเภก (พืช);สารสกัดจากพืช
Issue Date: 2559
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12967
Appears in Collections:190 Research
712 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
432482-Abstract.pdf135.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.