Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10488
Title: | รายงานการวิจัยเรื่องสุขลักษณะในการผลิต ข้อมูลการผลิตและคุณภาพของข้าวเกรียบปลาที่มีการผลิตในจังหวัดปัตตานี |
Other Titles: | Good manufacturing practices, production data and quality of fish cracker produced in Pattani Province |
Authors: | ลักษณา ไชยมงคล ธรรมรัตน์ แก้วมณี สุณีย์ บุญกำเหนิด Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition) คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ |
Keywords: | ข้าวเกรียบปลา การผลิต;ข้าวเกรียบปลา คุณภาพ;ข้อมูลภาคใต้ |
Issue Date: | 2556 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ วิทยาเขตปัตตานี |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10488 |
Appears in Collections: | 712 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
393365-abs.pdf | 951.06 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.