Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10488
Title: รายงานการวิจัยเรื่องสุขลักษณะในการผลิต ข้อมูลการผลิตและคุณภาพของข้าวเกรียบปลาที่มีการผลิตในจังหวัดปัตตานี
Other Titles: Good manufacturing practices, production data and quality of fish cracker produced in Pattani Province
Authors: ลักษณา ไชยมงคล
ธรรมรัตน์ แก้วมณี
สุณีย์ บุญกำเหนิด
Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition)
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ
Keywords: ข้าวเกรียบปลา การผลิต;ข้าวเกรียบปลา คุณภาพ;ข้อมูลภาคใต้
Issue Date: 2556
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ วิทยาเขตปัตตานี
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10488
Appears in Collections:712 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
393365-abs.pdf951.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.