Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5171
Title: | การพัฒนาและปรับปรุงคุณสมบัติการยับยั้งจุลินทรีย์ของไคโตแซนที่เตรียมจากหัวกุ้งกุลาดำ |
Other Titles: | Improvement and development of antimicrobial property of chitosan prepared from black tiger shrimp head. |
Authors: | ทิพรัตน์ หงภัทรคีรี คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม |
Keywords: | สารต้านจุลชีพ;กุ้งกุลาดำ;ไคโตแซน |
Issue Date: | 2548 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5171 |
Appears in Collections: | 853 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
appen.pdf | 3.53 MB | Adobe PDF | View/Open | |
biblio.pdf | 65.26 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch5.pdf | 53.67 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch4.pdf | 127.64 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch3.pdf | 462.35 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch2.pdf | 30.93 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch1.pdf | 114.38 kB | Adobe PDF | View/Open | |
content.pdf | 33.84 kB | Adobe PDF | View/Open | |
abs.pdf | 55.26 kB | Adobe PDF | View/Open | |
title.pdf | 12.41 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.