Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5171
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorทิพรัตน์ หงภัทรคีรีen_US
dc.date2548en_US
dc.date.accessioned2010-06-02T07:26:24Z-
dc.date.available2010-06-02T07:26:24Z-
dc.date.issued2548en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5171-
dc.format43 แผ่น : ภาพประกอบ, แผนภูมิen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectสารต้านจุลชีพen_US
dc.subjectกุ้งกุลาดำen_US
dc.subjectไคโตแซนen_US
dc.titleการพัฒนาและปรับปรุงคุณสมบัติการยับยั้งจุลินทรีย์ของไคโตแซนที่เตรียมจากหัวกุ้งกุลาดำen_US
dc.title.alternativeImprovement and development of antimicrobial property of chitosan prepared from black tiger shrimp head.en_US
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรมen_US
Appears in Collections:853 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
appen.pdf3.53 MBAdobe PDFView/Open
biblio.pdf65.26 kBAdobe PDFView/Open
ch5.pdf53.67 kBAdobe PDFView/Open
ch4.pdf127.64 kBAdobe PDFView/Open
ch3.pdf462.35 kBAdobe PDFView/Open
ch2.pdf30.93 kBAdobe PDFView/Open
ch1.pdf114.38 kBAdobe PDFView/Open
content.pdf33.84 kBAdobe PDFView/Open
abs.pdf55.26 kBAdobe PDFView/Open
title.pdf12.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.