Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5171
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ทิพรัตน์ หงภัทรคีรี | en_US |
dc.date | 2548 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-06-02T07:26:24Z | - |
dc.date.available | 2010-06-02T07:26:24Z | - |
dc.date.issued | 2548 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5171 | - |
dc.format | 43 แผ่น : ภาพประกอบ, แผนภูมิ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | สารต้านจุลชีพ | en_US |
dc.subject | กุ้งกุลาดำ | en_US |
dc.subject | ไคโตแซน | en_US |
dc.title | การพัฒนาและปรับปรุงคุณสมบัติการยับยั้งจุลินทรีย์ของไคโตแซนที่เตรียมจากหัวกุ้งกุลาดำ | en_US |
dc.title.alternative | Improvement and development of antimicrobial property of chitosan prepared from black tiger shrimp head. | en_US |
dc.type | งานวิจัย | en_US |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม | en_US |
Appears in Collections: | 853 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
appen.pdf | 3.53 MB | Adobe PDF | View/Open | |
biblio.pdf | 65.26 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch5.pdf | 53.67 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch4.pdf | 127.64 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch3.pdf | 462.35 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch2.pdf | 30.93 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch1.pdf | 114.38 kB | Adobe PDF | View/Open | |
content.pdf | 33.84 kB | Adobe PDF | View/Open | |
abs.pdf | 55.26 kB | Adobe PDF | View/Open | |
title.pdf | 12.41 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.