Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5166
Title: | การแยกและการใช้ประโยชน์ของโปรตีนจากน้ำนึ่งปลาทูน่า |
Authors: | อรัญ หันพงศ์กิตติกูล พูนสุข ประเสริฐสรรพ์ กนกอร อินทราพิเชฐ เสาวลักษณ์ จิตรบรรเจิดกุล คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม |
Keywords: | ปลาทูน่า;การนำกลับมาใช้ใหม่;น้ำนึ่งปลาทูน่า;โปรตีน |
Issue Date: | 2541 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5166 |
Appears in Collections: | 853 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
title.pdf | 171.88 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.