Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5166
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอรัญ หันพงศ์กิตติกูลen_US
dc.contributor.authorพูนสุข ประเสริฐสรรพ์en_US
dc.contributor.authorกนกอร อินทราพิเชฐen_US
dc.contributor.authorเสาวลักษณ์ จิตรบรรเจิดกุลen_US
dc.date2541en_US
dc.date.accessioned2010-06-02T07:26:11Z-
dc.date.available2010-06-02T07:26:11Z-
dc.date.issued2541en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5166-
dc.format50 แผ่นen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectปลาทูน่าen_US
dc.subjectการนำกลับมาใช้ใหม่en_US
dc.subjectน้ำนึ่งปลาทูน่าen_US
dc.subjectโปรตีนen_US
dc.titleการแยกและการใช้ประโยชน์ของโปรตีนจากน้ำนึ่งปลาทูน่าen_US
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรมen_US
Appears in Collections:853 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
title.pdf171.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.