Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5160
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorทิพรัตน์ หงภัทรคีรีen_US
dc.contributor.authorพูนสุข ประเสริฐสรรพ์en_US
dc.date2541en_US
dc.date.accessioned2010-06-02T07:26:05Z-
dc.date.available2010-06-02T07:26:05Z-
dc.date.issued2541en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5160-
dc.format46 แผ่น : ภาพประกอบen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectเอนไซม์โปรตีเอสen_US
dc.subjectเอนไซม์ไลเปสen_US
dc.subjectปลาทูน่าen_US
dc.subjectการใช้ของเสียให้เป็นประโยชน์en_US
dc.subjectเอนไซม์ย่อยโปรตีนen_US
dc.titleการสกัดแยกเอนไซม์จากเครื่องในปลาทูน่าen_US
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรมen_US
Appears in Collections:853 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
148851.pdf98.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.