Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4887
Title: | การย่อยสลายโปรตีนของหัวปลาทูน่าด้วยเอนไซม์ย่อยโปนตีนที่ผลิตทางการค้า |
Other Titles: | |
Authors: | เสาวลักษณ์ จิตรบรรเจิดกุล พิทยา อดุลยธรรม คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | โปรตีนไฮโดรไลเสต การผลิต;เอนไซม์;ปลาทูน่า |
Issue Date: | 2541 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4887 |
Appears in Collections: | 850 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
148876.pdf | 398.05 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.