Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4887
Title: การย่อยสลายโปรตีนของหัวปลาทูน่าด้วยเอนไซม์ย่อยโปนตีนที่ผลิตทางการค้า
Other Titles: 
Authors: เสาวลักษณ์ จิตรบรรเจิดกุล
พิทยา อดุลยธรรม
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: โปรตีนไฮโดรไลเสต การผลิต;เอนไซม์;ปลาทูน่า
Issue Date: 2541
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4887
Appears in Collections:850 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
148876.pdf398.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.