Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4887
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorเสาวลักษณ์ จิตรบรรเจิดกุลen_US
dc.contributor.authorพิทยา อดุลยธรรมen_US
dc.date2541en_US
dc.date.accessioned2010-06-02T07:15:43Z-
dc.date.available2010-06-02T07:15:43Z-
dc.date.issued2541en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4887-
dc.description.sponsorshipen_US
dc.format38 แผ่น : ภาพประกอบen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectโปรตีนไฮโดรไลเสต การผลิตen_US
dc.subjectเอนไซม์en_US
dc.subjectปลาทูน่าen_US
dc.titleการย่อยสลายโปรตีนของหัวปลาทูน่าด้วยเอนไซม์ย่อยโปนตีนที่ผลิตทางการค้าen_US
dc.title.alternativeen_US
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหารen_US
Appears in Collections:850 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
148876.pdf398.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.