Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4886
Title: การแปรรูปขั้นต่ำ (MP) และการบรรจุแบบปรับสภาพบรรยากาศ (MAP) ของเงาะสดปอกเปลือกและเงาะสดปอกเปลือกคว้านเมล็ด พัฒนาและวิศวกรรมฉบับสมบูรณ์
Other Titles: The minimal process (MP) and modified atmosphere packaging (MAP) of peeled, peeled and cored rambutan
Authors: บัญชา อุไรกุล
สุพิชญา จันทะชุม
ลัดดา ศรีสุวรรณ์
ศุภชัย ภิสัชเพ็ญ
บุปผา จองปัญญาเลิศ
อัญชลี ศิริโชติ
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์
Keywords: เงาะ การแปรรูป
เงาะ การเก็บและรักษา
Issue Date: 2549
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4886
Appears in Collections:850 Research
855 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
290944.pdf157.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.