Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4774
Title: ประสิทธิภาพการย่อยโปรตีนจากวัตถุดิบอาหารบางชนิดในอาหารปลานิลแดง
Other Titles: Protein digestibility of some feed ingredients in dite for red tilapia feed (Oreochromis niloticus x Oreochromis mossambicus)
Authors: เศวต ไชยมงคล
อัตรา ไชยมงคล
กฤษณ์ เตี่ยวประดิษฐ์
วรรณรัตน์ เกิดควน
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาเทคโนโลยีและการอุตสาหกรรม
Keywords: ปลานิลแดง อาหาร
Issue Date: 2547
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4774
Appears in Collections:732 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
294176.pdf39.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.