Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4774
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | เศวต ไชยมงคล | en_US |
dc.contributor.author | อัตรา ไชยมงคล | en_US |
dc.contributor.author | กฤษณ์ เตี่ยวประดิษฐ์ | en_US |
dc.contributor.author | วรรณรัตน์ เกิดควน | en_US |
dc.date | 2547 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-06-02T07:10:27Z | - |
dc.date.available | 2010-06-02T07:10:27Z | - |
dc.date.issued | 2547 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4774 | - |
dc.format | จ, 26 แผ่น | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | ปลานิลแดง อาหาร | en_US |
dc.title | ประสิทธิภาพการย่อยโปรตีนจากวัตถุดิบอาหารบางชนิดในอาหารปลานิลแดง | en_US |
dc.title.alternative | Protein digestibility of some feed ingredients in dite for red tilapia feed (Oreochromis niloticus x Oreochromis mossambicus) | en_US |
dc.type | งานวิจัย | en_US |
dc.contributor.department | คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาเทคโนโลยีและการอุตสาหกรรม | en_US |
Appears in Collections: | 732 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
294176.pdf | 39.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.