Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4774
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorเศวต ไชยมงคลen_US
dc.contributor.authorอัตรา ไชยมงคลen_US
dc.contributor.authorกฤษณ์ เตี่ยวประดิษฐ์en_US
dc.contributor.authorวรรณรัตน์ เกิดควนen_US
dc.date2547en_US
dc.date.accessioned2010-06-02T07:10:27Z-
dc.date.available2010-06-02T07:10:27Z-
dc.date.issued2547en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4774-
dc.formatจ, 26 แผ่นen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectปลานิลแดง อาหารen_US
dc.titleประสิทธิภาพการย่อยโปรตีนจากวัตถุดิบอาหารบางชนิดในอาหารปลานิลแดงen_US
dc.title.alternativeProtein digestibility of some feed ingredients in dite for red tilapia feed (Oreochromis niloticus x Oreochromis mossambicus)en_US
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาเทคโนโลยีและการอุตสาหกรรมen_US
Appears in Collections:732 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
294176.pdf39.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.