Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4679
Title: ผลของกรดอินทรีย์ และฟอสเฟตต่อคุณภาพและการยืดอายุของหอยแมลงภู่
Other Titles: Effect of organic acid and phosphates on the quality and shelf-life extension of green mussel (Perna viridis).
Authors: พายัพ มาศนิยม
อมมี เบญจมะ
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี
Keywords: หอยแมลงภู่ การเก็บและรักษา
Issue Date: 2549
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4679
Appears in Collections:001 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
276005.pdf1.3 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.