Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4679
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorพายัพ มาศนิยมen_US
dc.contributor.authorอมมี เบญจมะen_US
dc.date2549en_US
dc.date.accessioned2010-06-02T07:07:00Z-
dc.date.available2010-06-02T07:07:00Z-
dc.date.issued2549en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4679-
dc.description.sponsorshipen_US
dc.format(8) 55 แผ่น : แผนภูมิen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectหอยแมลงภู่ การเก็บและรักษาen_US
dc.titleผลของกรดอินทรีย์ และฟอสเฟตต่อคุณภาพและการยืดอายุของหอยแมลงภู่en_US
dc.title.alternativeEffect of organic acid and phosphates on the quality and shelf-life extension of green mussel (Perna viridis).en_US
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีen_US
Appears in Collections:001 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
276005.pdf1.3 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.