Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4545
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorจารุวรรณ มณีศรีen_US
dc.contributor.authorพายัพ มาศนิยมen_US
dc.contributor.authorอมมี เบญจมะen_US
dc.date2550en_US
dc.date.accessioned2010-06-02T07:01:38Z-
dc.date.available2010-06-02T07:01:38Z-
dc.date.issued2550en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4545-
dc.description.sponsorshipen_US
dc.format(13) 61 แผ่น : แผนภูมิen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectกรดแล็กติกen_US
dc.subjectหอยแมลงภู่ การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectหอยแมลงภู่ การบรรจุหีบห่อen_US
dc.subjectจุลินทรีย์ การควบคุมen_US
dc.titleการยืดอายุของหอยแมลงภู่แช่เย็นภายใต้สภาวะการดัดแปลงบรรยากาศen_US
dc.title.alternativeShelf-life extension of refrigerated green mussel (Perna viridis) under modified atmosphere packagingen_US
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีen_US
Appears in Collections:001 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
292287.pdf100.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.