Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4542
Title: การเปรียบเทียบวิธีการผลิตไส้กรอกอีสานด้วยวิธีธรรมชาติและการเติมสารเร่งการหมัก
Authors: ดวงพร คันธโชติ
คณะวิทยาศาสตร์
Keywords: ไส้กรอกอีสาน การผลิต;การหมัก
Issue Date: 2536
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4542
Appears in Collections:001 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
title.pdf139.23 kBAdobe PDFView/Open
83624.pdf17.22 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.